Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa Jastarnia

Średnia ocena: 4 z 23 głosów.Napisz komentarz

Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to ryby.

Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa

?Jak skontaktować się z firmą Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Bałtycka 27, 84-140 Jastarnia
woj. pomorskie

Podstawowa oferta firmy Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa to ryby . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Bałtycka 27 w mieście Jastarnia (pomorskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (58) 6752149.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


ryby Jastarnia, Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa, , Jastarnia, Ryby
10 - 1000 zł



Opinie o Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa Jastarnia zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (58) 6752149.

Numer telefonu do Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa (Jastarnia), pod adresem Bałtycka 27 to (58) 6752149.

Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa ma swoją siedzibę pod adresem Bałtycka 27, 84-140 Jastarnia. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Gryf Spółdzielnia Pracy Rybołówstwa Morskiego. Zakład Przetwórstwa to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja ryby.