Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. Stargard Szczeciński

Średnia ocena: 3 z 5 głosów.Napisz komentarz

Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mąka.

Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A.

?Jak skontaktować się z firmą Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A.? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Główna 12, 73-100 Stargard Szczeciński
woj. zachodniopomorskie

Podstawowa oferta firmy Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. to mąka . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Główna 12 w mieście Stargard Szczeciński (zachodniopomorskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (91) 8343314.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mąka Stargard Szczeciński, Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A., , Stargard Szczeciński, Mąka
10 - 1000 zł



Opinie o Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. Stargard Szczeciński zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (91) 8343314.

Numer telefonu do Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. (Stargard Szczeciński), pod adresem Główna 12 to (91) 8343314.

Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. ma swoją siedzibę pod adresem Główna 12, 73-100 Stargard Szczeciński. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

MąkaPodstawowa oferta Młyn Kluczewo. Szczecińskie Zakłady Zbożowo-Młynarskie S.A. to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mąka.