Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia Skawina

Kliknij gwiazdkę, aby ocenić.Napisz komentarz

Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia

?Jak skontaktować się z firmą Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Piłsudskiego 11, 32-050 Skawina
woj. małopolskie

Sklep mięsny w Skawinie

Podstawowa oferta firmy Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Piłsudskiego 11 w Skawinie (małopolskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (12) 2762961.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Skawina, Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia, , Skawina, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia Skawina zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (12) 2762961.

Numer telefonu do Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia w Skawinie, pod adresem Piłsudskiego 11 to (12) 2762961.

Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia ma swoją siedzibę pod adresem Piłsudskiego 11, 32-050 Skawina. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Odyn Zakład Przetwórstwa Mięsa SC Babczyński Maciej i Ziaja Zofia to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.