PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych Wrocław

Średnia ocena: 5 z 19 głosów.Napisz komentarz

PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych

?Jak skontaktować się z firmą PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Mieszczańska 7 lok. 11, 50-201 Wrocław
woj. dolnośląskie

Sklep mięsny w Wrocławiu

Podstawowa oferta firmy PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Mieszczańska 7 lok. 11 w Wrocławiu (dolnośląskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (71) 3211022.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Wrocław, PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych, , Wrocław, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych Wrocław zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (71) 3211022.

Numer telefonu do PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych w Wrocławiu, pod adresem Mieszczańska 7 lok. 11 to (71) 3211022.

PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych ma swoją siedzibę pod adresem Mieszczańska 7 lok. 11, 50-201 Wrocław. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Mięso, wędlinyPodstawowa oferta PBS Bartkowiak Przemysław Produkcja Wyrobów Garmażeryjnych to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.