Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. Oborniki Śląskie

Średnia ocena: 3 z 1 głosów.Napisz komentarz

Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to drób i jaja.

Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C.

?Jak skontaktować się z firmą Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C.? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

55-124 Kotowice 61, 55-124 Oborniki Śląskie
woj. dolnośląskie

Podstawowa oferta firmy Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. to drób i jaja . Siedziba firmy znajduje się pod adresem 55-124 Kotowice 61 w mieście Oborniki Śląskie (dolnośląskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (71) 3107114.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


drób i jaja Oborniki Śląskie, Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C., , Oborniki Śląskie, Drób i jaja
10 - 1000 zł



Opinie o Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. Oborniki Śląskie zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (71) 3107114.

Numer telefonu do Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. (Oborniki Śląskie), pod adresem 55-124 Kotowice 61 to (71) 3107114.

Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. ma swoją siedzibę pod adresem 55-124 Kotowice 61, 55-124 Oborniki Śląskie. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Ubojnia Drobiu Irena Długołęcka i Zbigniew Długołęcki S.C. to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja drób i jaja.