Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz Białystok

Średnia ocena: 5 z 9 głosów.Napisz komentarz

Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Pozioma 2, 15-558 Białystok
woj. podlaskie

Podstawowa oferta firmy Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz to . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Pozioma 2 w Białymstoku (podlaskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (85) 7433334.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


Białystok, Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz, , Białystok,
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz Białystok zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (85) 7433334.

Numer telefonu do Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz w Białymstoku, pod adresem Pozioma 2 to (85) 7433334.

Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz ma swoją siedzibę pod adresem Pozioma 2, 15-558 Białystok. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Zakład Mięsny Lux S.C. Józef Kazimierowicz, Tomasz Kazimierowicz i Rafał Kazimierowicz to , natomiast specjalizacja .