Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek Olszyna

Średnia ocena: 2 z 10 głosów.Napisz komentarz

Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Legnicka 9, 59-830 Olszyna
woj. dolnośląskie

Sklep mięsny

Podstawowa oferta firmy Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Legnicka 9 w mieście Olszyna (dolnośląskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (75) 7212106.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Olszyna, Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek, , Olszyna, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek Olszyna zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (75) 7212106.

Numer telefonu do Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek (Olszyna), pod adresem Legnicka 9 to (75) 7212106.

Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek ma swoją siedzibę pod adresem Legnicka 9, 59-830 Olszyna. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Mięso, wędlinyPodstawowa oferta Zakład Mięsny Sp.j. Niebieszczański Dariusz i Niebieszczański Marek to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.