Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz Gronowo Elbląskie

Średnia ocena: 5 z 21 głosów.Napisz komentarz

Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Przemysłowa, 82-335 Gronowo Elbląskie
woj. warmińsko-mazurskie

Sklep mięsny

Podstawowa oferta firmy Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Przemysłowa w mieście Gronowo Elbląskie (warmińsko-mazurskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (55) 2315632.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Gronowo Elbląskie, Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz, , Gronowo Elbląskie, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz Gronowo Elbląskie zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (55) 2315632.

Numer telefonu do Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz (Gronowo Elbląskie), pod adresem Przemysłowa to (55) 2315632.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz ma swoją siedzibę pod adresem Przemysłowa, 82-335 Gronowo Elbląskie. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Mięso, wędlinyPodstawowa oferta Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Ubojnia. Kamiński Tadeusz to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.