Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. Sławno

Średnia ocena: 3 z 7 głosów.Napisz komentarz

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W.

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W.? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Gdańska 46, 76-100 Sławno
woj. zachodniopomorskie

Sklep mięsny

Podstawowa oferta firmy Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Gdańska 46 w mieście Sławno (zachodniopomorskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (59) 8107196.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Sławno, Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W., , Sławno, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. Sławno zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (59) 8107196.

Numer telefonu do Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. (Sławno), pod adresem Gdańska 46 to (59) 8107196.

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. ma swoją siedzibę pod adresem Gdańska 46, 76-100 Sławno. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsa S.C. Karpiński R. i Mączkowski W. to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.