Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław Myślenice

Średnia ocena: 2 z 7 głosów.Napisz komentarz

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Łęki 128, 32-425 Myślenice
woj. małopolskie

Sklep mięsny w Myślenicach

Podstawowa oferta firmy Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Łęki 128 w Myślenicach (małopolskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (12) 2736303.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Myślenice, Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław, , Myślenice, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław Myślenice zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (12) 2736303.

Numer telefonu do Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław w Myślenicach, pod adresem Łęki 128 to (12) 2736303.

Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław ma swoją siedzibę pod adresem Łęki 128, 32-425 Myślenice. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego Wędzonka Górka Stanisław to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.