Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara Czernichów

Średnia ocena: 2 z 9 głosów.Napisz komentarz

Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara działa w branży artykuły spożywcze i gastronomia, specjalizacja firmy to mięso, wędliny.

Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara

?Jak skontaktować się z firmą Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara? Wybierz jedną z poniższych, dostępnych form kontaktu. Jeżeli znasz inne dane kontaktowe - prześlij je nam!.

Nowa Wieś Szlachecka 230, 32-060 Czernichów
woj. małopolskie

Sklep mięsny

Podstawowa oferta firmy Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara to mięso, wędliny . Siedziba firmy znajduje się pod adresem Nowa Wieś Szlachecka 230 w mieście Czernichów (małopolskie). Więcej informacji o ofercie firmy można uzyskać pod numerem telefonu (12) 2702584.

Zapraszamy do siedziby firmy od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00 - 16:00


mięso, wędliny Czernichów, Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara, , Czernichów, Mięso, wędliny
10 - 1000 zł



Opinie o Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara Czernichów zamieszczone w serwisie rebez.pl nie są weryfikowane pod kątem ich pochodzenia od konsumentów korzystających z usług i produktów oferowanych przez prezentowaną firmę.

FAQ, czyli najważniejsze pytania i odpowedzi

Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara pracuje w godzinach 800-1600, od poniedziałku do piątku, w soboty i niedziele nieczynne. Przed wizytą w siedzibie upewnij się telefonicznie: (12) 2702584.

Numer telefonu do Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara (Czernichów), pod adresem Nowa Wieś Szlachecka 230 to (12) 2702584.

Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara ma swoją siedzibę pod adresem Nowa Wieś Szlachecka 230, 32-060 Czernichów. Kliknij tutaj, aby wyznaczyć najlepszą trasę dojazdu.

Podstawowa oferta Zakład Uboju Zwierząt i Przetwórstwa Mięsnego. Czekaj Barbara to Artykuły spożywcze i gastronomia, natomiast specjalizacja mięso, wędliny.